Techno, bonusresor, möbelstrul och köttfrossa...

Glapp igen.
Lurade på att blogga tidigare i veckan. Fick en känsla av att bloggningsbenägenheten ökar när jag är ute och reser.... Vad har hänt sedan sist då?
Mer musik. Fler intryck. Var på Grodan igen och lyssnade på Özgür. Tyvärr kom vi dit väldigt sent. Och att ha med sig folk som inte är helt entusiastiska kring musiken är inte helt perfekt heller.... (Note to self.)
Sen har jag varit i Borås, Jönköping och Vetlanda. Mycke resa blire....
Första gången jag åkte med en Eurobonus-biljett. Hade en massa poäng som gick ut vid månadsskiftet. Och så lätt ska de inte komma undan, SAS...tänkte jag. Upptäckte att man som EuroBonus-kund inte står överst på listan iaf. Sådana avgångar där det bara finns FullFlex-biljetter kvar till är man inte välkommen på.
Dessutom märkte jag att man med EuroBonus-poäng inte kan boka annat än tur- och returbiljetter. Så någon stol gick tom i onsdags... Dumt.
I övrigt håller mitt bordköp på att gå åt fanders... Ringde idag ihop om att de kanske fått in det och till och med kunde leverera idag eller imorgon. Då fick jag reda på att de annulerat ordern. Eftersom jag inte betalat någon handpenning. En handpenning jag aldrig blivit ombedd att betala. Att jag sedan hade ringt efter två veckor för att kolla status på beställningen (och kolla så att den fanns i systemet) utan att de anmärkt spelade tydligen inte mycket roll. Men efter två veckor utan förskottsbetalning så annuleras beställningen...
Ringt mig hade de tydligen också gjort. Rätt nummer hade de. Men har de lämnat något meddelande? Nej då... Nu skulle killen kolla med tjejen som tog emot beställningen och kanske ringa tillbaka (senare ändrat till utan kanske). Har han ringt? ...
Annars har jag en ganska lugn helg framför mig. Blir väl lite mixa, lite ärenden, lite softa. Och så imorgon kväll spelar ju allas vår Adam Beyer på Grodan. Ett måste.
Kvällen bjöd på en dry martini utan oliv och en enkel med lyxig middag bestående av +300gr oxfilé och klyftpotatis. Är man extra oetisk om man smäller i sig 300gr oxfilé helt själv? Vad säger en vegan?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0