Please...

Här är dagsverket för dagen:

En electrohousemix baserad enbart på den Cr2-skiva jag skrev om för två veckor sedan. Bara låtar utgivna på skivbolaget Cr2. Varannan låt från skiva nummer 1, och varannan från nummer 2 av förklarliga skäl... :)

Mixen hämtar du här

Och tillhörande tracklist har du här

Damn proper...

Ännu en vecka till ända.
Var nere i sydligaste Sverige två dagar. Besöket blev kortare än planerat, men det var ganska skönt att komma hem tidigare.
Blev påminnd om varför man vill bo i en storstad. Efter en viss tidpunkt är allt stängt... Ju mindre håla, desso tidigare. Höll nästan inte på att få någon mat vid halvnio...

Igår var det så dags för "förnyelsesamtal" i hoppklubben. Lite repetition av repetitionen (BAS-kursen för två veckor sedan) skulle man kunna säga.
Sen hade jag J&J över på middag. Det blev "min" berömda whiskylax. Lika gott som alltid. Sen bar det av på filmfestival. Med tema fallskärmshoppning...
Egentligen är det väl mer en förtäckt fest för fallskärmssverige.... Trevligt att träffa alla hoppkompisar. Filmbiten var lite i tunnaste laget.. Bara sex bidrag. Avsevärt färre än vad det varit tidigare år tydligen.
Men de var ganska häftiga, och framför allt infann sig ett enormt sug efter att hoppa. Blev SÅÅÅ sugen!

När sedan programmet var avslutat blev det disko... En stackars DJ som stod i något avlägset DJ-bås bakom nåt slags galler som fick honom att se ut som en Guantanamo-fånge... Jag rörde mig som planerat vidare.

Det som lockade var Esque, och en spelning med Tom Middleton. En brittisk DJ/producent/etc som höjts till skyarna på ett webforum där jag är ltie aktiv.
Kom dit strax för ett.
Jag skrev för ungefär ett år sedan om upplevelsen med Ralph Lawson på Grodan/Cocktail club. "Proper f*cking house" var rubriken. Det skulle den kunna vara även nu. Tom spelade riktigt snuskigt skön house med en hel del funksmak.
Jag har nog inte dansat så mycket på väldigt länge... Man blev lycklig. Och rejält svettig, utan att trängas med folk, eftersom jag höll mig på vänstersidan om DJ-båset för att kunna glutta på mannen in action... (Spelningen med Nick Warren på Mondo för en massa år sedan är dock ohotad när det gäller dans och svett....)
Stannade tills de stängde, vid tretiden. Då skulle Tom och grabbarna bakokm klubben-i-klubben (Oh!) vidare till Neu, som hade avslutningshelg. Jag åkte hem och kom hem vid fyratiden...
Väckning strax före tio... (Urk!) Tvättstugan väntade. Och det gör den nu också.Galet bra brittisk DJ!Tänkvärt

http://www.bjornstrom.se/index.php/comments/snitthastighet_141_km_h/
Man blir nästan nyfiken att summera sitt eget år.
(kortaste inlägget hittills?)

En smet...

Glömde ju att jag gjorde klart min senaste mix för snart två veckor sedan också.

Du kan ladda ner den här.
Tracklist hittar du här

Den går åt minimaltechnohållet..... Tror jag... :)

Slitigt

Det har varit mycket jobb på sistone. Mycket resande.
Småland inte mindre än två gånger. Bil tur och retur en dag. Kundmöte. Och flyg t/r två andra dagar (driftsättning av ett system på en stor industri). Jobbade till 22-tiden första kvällen. Kom i säng vid ettiden efter att jobbat lite till på hotellrummet.
Var i Åre tur och retur över dagen också. Felsökning och test av bredbandsnät i glesbygd.
Det har även varit en del kvällsjobb. I förrgår var jag ute hos kund och konsultade. Hade fått reda på att kollegan var sjuk, och att jag därför blev tvungen att ta tredjedel av seminariepresentationen som skulle hållas igår. De andra två tredjedelarna var redan mina. Det är tur att man är trygg i att stå och prata.

Kom till kontoret kvällen innan för att plocka ihop prylarna jag skulle ha med mig. En timme eller två högst hade jag väl tänkt mig. Hade fått ett supportmail där det behövde göras en uppgradering. Tänkte jag skulle vara snäll och göra den. En lättare panik infann sig när uppgraderingen gick åt fanders och alla tänkbara tricks inte ledde någonvart. Hade som tur är inte tappat kontakten med systemet helt och hållet. Men med mycket listigt arbete i 4-5 timmar lyckades jag till slut få ordning på det (utan att veta om det verkligen fungerade, det vet man ju inte utan att testa på plats). Blev til slut färdig och tog taxi hem vid kvar över midnatt. Kom i säng vid ettiden. Upp tidigt nästa morgon och bege sig till konferenshotellet. När dagen äntligen var slut (det gick utmärkt trots viss trötthet) var även jag det. Totalt.

Gick förbi Mega och unnade mig lite nya skivor. Det var länge sedan sist. Har ju mest handlat spår på Beatport. Det blev Chemical Brothers - We are the night (ganska nytt album), Hernán Cattáneo - Sequential Vol. 2 (dubbelmixskiva med house), Nitin Sawhney - In the mind of Nitin Sawhney (en samling favoritlåtar av lite mer avslagen typ. Nitin är en ganska soft kille även annars...) och Cr2 Unmixed Vol.2 (Tre skivor med omixade låtar från skivbolaget Cr2 som gör mycket house och electrohouse.)

På vägen hem på tunnelbanan kunde jag känna i kroppen att jag var sliten om jag tog ett djupt andetag. Jag inte skulle ha några problem att somna. Kom i säng vid strax före tio (när händer det en vardagkväll?) Sov elva timmar och har nu haft en typisk maratonfrukost i några timmar.

Vi får se vad jag hittar på i helgen. Kanske lite jobb av det lugnare slaget. Kanske ut och äta? Troligen blir det ett besök på Esque där DJ:n och producenten Style of Eye (aka Linus Eklöw) spelar house och techno. Han verkar intressant och lovande.

RSS 2.0