Gud och Jesus Live!

Igår var det dags för en annan jultradition.
Adam Beyer och Joel Mull hade en tillställning. Techno som sig bör.
Förra året var det på Grodan. I år var det på Esque. Det är gamla Teatron. Har inte varit där sedan det hette Teatron, och då var jag bara där en gång.
Lokalen var sig lik. Några mindre ändringar kändes det som. De har en ganska fet ljudanläggning, från Funktion-One. Tyvärr har basen en förmåga att skallra på övervåningen... Ölutbudet är också som så ofta kraftigt undermåligt. En enda flasköl. Och en fatöl.
Adam och Joel skulle spela en best-of-2007 med låtar släppta under det gångna året. Tyvärr blev låtvalen ganska ojämna kändes det som, vilket inte var så bra för dansandet. Det blandades modern techno med numera kanske lite mindre modern (men inte dessto sämre om nu frågar mig och stora delar av publiken) minimal-techno.
Men med tiden blev stället proppat med folk, och dansgolvet fullt med juldagsfirare av varierande stil, ålder och nykterhet.

Adam och Joels teknik var det dock inget fel på. Det är kul att se dem jobba bakom mixerbordet och skivspelarna. Adam, som för övrigt inte kan stå raklång i DJ-båset på Esque...

Nu ser jag fram emot att gå och höra två andra favoriter på samma ställe på fredag: John Dahlbäck och Ida Engberg!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0