Musik som gör en glad. Och ledsen...

När jag kom hem från träningen idag låg en glad plastförpackning på hallmattan.
Senaste numret av DJ Magazine. Bland annat med en ganska gedigen produktkatalog från Hard To Find Records, eller HTFR som de kallas...
Men även senaste skivan i DJ Faceoff-serien. Denna gången med Audio Fly och Steve Lawler. Tre herrar som gästade stockholm tidigare i våras (eller var det i somras? Är det sommar nu förresten?).
Steve ser man fram emot i början av November när man för första gången korsar Östersjön mot Estland på årets största klubbkryssning. Steve och Nick är huvudnumrena.
Skivan som följde med tidningen är riktigt bra. Skön progressiv elektrohouse med lite minimalistisk techno invävt. Är det inte underbart att det bara dimper ner sköna plattor som inte går att köpa i butikerna, rätt ner på hallmattan? Värt varenda krona det kostar.

Det enda man kan gräma sig över nu är väl att man inte har möjlighet att bege sig till Grodan och lyssna på Carl Craig. Technolegendar som spelar på en liten källarklubb i lilla Stockholm. Och enda orsaken är att man ska jobba imorgon och ta tåget 06.20 från centralen... Surt värre.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0