Nästan kär

Var på date igår, igen. Åt på Libanesisk resturang. Dvs en buffé serverad till bordet mer eller mindre. Det var gott! Sällskapet var det inte något fel på heller.... :-) Vi hade trevligt.

Innan detta hade jag lite tid att "döda" och knatade från centralen mot Fridhemsplan för att gå in i Macbutiken i Västermalmsgallerian.
Men på vägen upptäckte jag att Ljudia hade öppnat en butik. Sjävklart var jag tvungen att gå in där. Har ju handlat lite DJ-prylar av dem förut över nätet. Men en butik är ju aldrig fel. Inte heller denna.
Ett ganska brett utbud. Och min kropp drogs främst mot CD-spelarna och mixrarna i den högre skolan. Äntligen fick jag möjlighet att stå och känna och pilla lite på Pioneer CDJ-1000 och Denon S3500, S5000 och X1500.
Och testspela osv. Tyvärr låter det aldrig bra när man står och testar funktioner och känsla, dessutom med musik som man inte valt själv, och aldrig skulle välja....
Men en lite kärlek uppstod nog ändå. Denons två flaggskepp är inte helt fel. Synd bara att de kostar nämare tio lax. Styck. Köper man i Tyskland över nätet kan man dock köpa ganska mycket billigare. Precis som jag gjorde för snart två år sedan. (Usch vad tiden går...)

Jag har också forskat vidare på området kafferostare. Och genom lite kontakter med andra kaffenördar har jag än en gång fått bekräftat min tes om att på internet finns det ALLTID någon/något som är värre.
Har du till exempel en film på en katt som står och scratchar med en vinylspelare så kan du ge dig f-n på att någon annan också har det, med med två skivspelare... Typ.
Fick tips om denna kafferostare som naturligtvis är dyrare, men samtidigt känns ännu mer specialistorienterad. Lite mer proffspryl helt enkelt. Det är svårt att inte bli lite kär...

Cafe Gene


Kafferostare för de ytterligare lite proffsigareKommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0