Känningar

Jaha, då sitter man här igen, på X2000. Med Malmö i ryggen och Broloppet i benen. Vissa känner mer än andra...

I fredags gick vi ut och åt på en charmig kvarterskrog vid namn Anytime, innan vi hämtade P. på stationen.
Sen blev det i stort sett nanna direkt, vilket var välbehövligt. Vi fick närmare tolv timmars uppladdningssömn. Med lite gröt i magen gav vi oss av vid lunchtid mot Malmö stadion för att hämta ut nummerlappar och ta plats i bussarna. I detta läget hade det börjat regna, vilket inte kändes allt för kul. Men lagom till vi kom ut till Pepparholm, där loppet startade, så blev det uppehåll och fortsatt vackert väder, loppet ut. Det var skönt!
Första fem kilometrarna började logiskt nog i uppförsbacke, för att sedan övergå i motsvarande nedförsbacke. Jag tog det ganska lugnt, och släppte P. tidigt. Det var relativt generöst med vätskekontroller, och det fanns till och med några åskådare längs vägen som satt upp egna vätskekontroller. Ett annat vanligt inslag var att folk bjöd på duschar med hjälp av trädgårdsvattenspridare väl placerade.
Som väntat var det orken i benen sosm svek mig, vilket gjorde att jag gick kortare stunder. Med lite trycklättning och stretching i förebyggande syfte blev tiden också därefter. 1.56.33 närmare bestämt. Ingen katastroftid, men jag är inte nöjd. Så det får kanske bli revansch på St Eriksloppet i höst. Då har jag ju tid att träna upp benen också.
Någon som däremot är nöjd, och har anledning till det, är P! 1.39.36(!!!)
Helt otroligt. Killen kan pressa sig till det mesta, och sprang enligt egen utsago med mer eller mindre raka ben mot slutet, för att förhindra en annalkande kramp. Måste ha sett roligt ut.
Ni ser ju sjävla på bilden nedn hur nöjd han är när han tittar på klockan.

Illectric

Benen bar fortfarande i detta skede


Nöjd P

Är han nöjd, eller är han nöjd?


På kvällen gick vi ut för att äta. Det blev lammfilé respektive hamburgare, förgånget av carpaccio (andra carpaccion på två dagar!) och vitlöksbröd. Pga lite dålig service bestämde vi oss för att gå vidare och kolla på fotboll och äta desert på ett annat ställe. Malmö är väldigt rikt på resturanger och uteserveringar.
Sen avslutade vi med whisky på Pick Wick's.

Efter en god natts sömn, och lite frukost släpade vi år packning runt på stan, och slog oss ner för en kaffe och lite sommarspaning.
Och nu sitter vi på X2000, i första klass. Ett klart komfortabelt sätt att resa.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0